3 razloga da posetite Data Science konferenciju + PROMO KOD

Ove jeseni ćemo po treći put imati priliku da prisustvujemo najvećoj konferenciji u jugoistočnoj Evrpopi, koja je posvećena podacima sa posebnim akcentom na nauku o podacima, mašinsko učenje i big data. Nakon prošlogodišnjeg izdanja ove godine se očekuje duplo više prijava i učesnika. Promo sa kojim ostvarujete popust na kupovinu karte se nalazi na kraju teksta.

Ovogodišnja Data Science konferencija 3.0 će se održati od 21. i 22.novembra, u Belexpo centru i Holiday Inn-u, i trajaće ukupno dva dana sa 3 paralelene trake, 36 govora i preko 700+ učesnika. Ovo su definitivno dovoljni razlozi za posetu za sve entuzijaste i profesionalce.

Paralelne trake ove godine su:

 • Data Monetization
 • Big Data
 • Machine Learning and AI
 • Analytics and Visualization
 • Data Engineering and Architecture
 • Academic

Sa vama ću podeliti 3 najvažnija razloga zašto da posetite konferenciju:

 1. Interesantne teme

 2. Predavači

 3. Networking

data science konferencija 3.0 beograd

Interesantne teme

Teme koje će otvoriti konferenciju prvog dana su:

 • Data driven Decision Making: Machine Learning on Telco Network Data
 • Dimensionality reduction and visualization techniques for high-dimensional genomic data
 • Why it is important to be a Data Scientist

Dovoljno da nas zaintrigira na samom početku. Zar ne? Predavanja koja zasigurno neću propustiti su i:

 • Data driven decision Making
 • Visualizing Big Data using JavaScript
 • Application of Machine Learning in Corporate Strategy
 • Power od Data Analytics

Ceo program i teme možete videti na zvaničnom sajtu konferencije koji se nalazi na ovom linku.

Predavači iz zemlje i inostranstva

Po treći put za redom konferencija će okupiti veliki broj zaljubljenika u Data Science, ali i vrsnih stručnjaka. Konferenciji će između ostalih prisustvovati Martin Rugfelt (Sentian.ai), koji će pričati o monetizaciji podataka. Marko Vasiljevski (JATO Dynamics Ltd) podeliće sa prisutnima svoje iskustvo iz Londona o tome na koji način se formiraju Data Science timovi. Dr Marcel Blattner (Tamedia) predstaviće najnoviji trend korišćenja GPU box-ova, dok će Nikola Mladenović (VAST.com) pričati o projektu koji je Vast radio na najnovijem iOS sistemu. Saša Radovanić (Telenor Srbija) će predstaviti prvi marketiški B2B projekat u oblasti telekomunikacija, njegove rezultate i objasniće nam na koji način su koristili data science modele i tehnologije da bi isti kreirali.

Networking preko 700 učesnika

Cilj širenja mreže poznanika je svakako upoznavanje novih ljudi i entuzijasta. Povezivanje sa ljudima koji su iz iste sfere interesovanja predstavlja posebno zadovoljstvo i profesionalnu satisfakciju. Jako dobra prilika za rast društvenog kapitala i mreže, možda čak i novih prijatelja i budućih kolega, su definitivno događaji konferencije. Sa ciljem razmene znanja i iskustava ove godine DSC nudi mogućnost upoznavanja na stotine učesnika iz raznih zemalja iz regiona i sveta, a neke od njih su: Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Austrije, Grčke, Češke, Slovačke, Bugarske i Mađarske.

Promo kod popust 10%

Specijalno za ovu priliku tj. za sve one koji su posetili i pročitali ovaj tekst obezbeđen je promo kod sa kojim se dobija popust od 10% na regularnu cenu karte koju možete kupiti i naručiti na ovoj stranici. 

promo kod: DMBlogAtDSC

Vidimo se!

Leave a Comment

Your email address will not be published.